Волинська журналістка «завагітніла» за 400 грн не виходячи з дому. ВІДЕО

Волинська журналістка «завагітніла» за 400 грн не виходячи з дому. ВІДЕО

Волинська журналістка Катя Павлова змогла «завагітніти» за 400 гривень, при цьому без чоловіка, аналізів і без огляду у лікаря.

Про це вона написала у себе в Facebook.

Це довідка про мою вагітність. Без чоловіка, без аналізів та без обстеження у лікаря. Проте з печатками, підписами та рекомендаціями. Два дні та 400 гривень. Продавцю байдуже для чого. Анкету заповнюєш онлайн. Сервіс - на висоті. Можна, навіть, обрати бажаний термін вагітності, - написала вона.

Прикро. Навіть не знаю, що мене більше обурює - те, що люди заробляють на фальсифікації чи наш менталітет, який дозволяє використовувати підробки? Чи може те, що нашим правоохоронним органам абсолютно байдуже, якщо після повідомлення про злочин - кажуть, прийдіть завтра, я зайнятий. Чи може те, що відсоток розкритих справ по підробці документів настільки ж нікчемний, як і бажання розкривати такі справи. Все налагоджено? Бізнес процвітає? Закриватимете і далі на це очі? 
проте, це ще не кінець. Продовження історії - незабаром, - повідомила Павлова.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (3)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вчені знайшли найбільшу підводну печеру
Наступна новина У Луцьку школярі обматюкали жінку
Останні новини
Схожі новини