Волинські дорожники розповіли, як прибирають перший сніг

Волинські дорожники розповіли, як прибирають перший сніг

Волинські дорожники запевняють, що у вихідні, коли область накрив перший сніг, працюють «на посту» і активно чистять дороги. 

Про кількість залучених до прибирання транспортних засобів розповіли у Службі автомобільних доріг у Волинській області.

«Від учорашнього вечора і вночі на Волині сніжило, тож дорожники області і у вихідні дні на посту. Для ліквідації зимової слизькості було задіяно 65 механізмів і стільки ж працівників. Проїзд дорогами загального користування державного значення забезпечено. Дорожнє покриття переважно чорне мокре, подекуди зі сніговою кашею», – йдеться у повідомленні.

Також дорожники попереджають водіїв про можливу ожеледицю найближчим часом. За інформацією Волинського обласного центру з гідрометеорології, невеликий сніг очікується в ніч на 30 листопада.

Температура повітря по області 30 листопада вночі 1-6º морозу, вдень від 3º морозу до 2º тепла.

«На дорогах можлива ожеледиця, тож усім учасникам дорожнього руху не варто втрачати пильності на автошляхах. У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення регіону телефонуйте до чергового диспетчера Служби автомобільних доріг у Волинській області: (0332) 78 54 69», – інформують на сторінці установи у Фейсбуці. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Генератор не підключався». Міністр Степанов обіцяє перевірки у всіх лікарнях
Наступна новина Уряд обіцяє «локдаун, скоригований на реалії у кожному регіоні», - Арахамія
Останні новини
Схожі новини