Волинські дзюдоїстки приїхали з Румунії з медалями

Волинські дзюдоїстки приїхали з Румунії з медалями

У місті Клуж-Напока, що у Румунії, відбувся Кубок Європи з дзюдо серед юніорів. Волинські дзюдоїстки вибороли дві бронзових та одну срібну медаль.

Змагання відбулися 11-12 серпня, – пише ІА ВолиньPost із посиланням на інформацію директора Федерації дзюдо Волині Віталія Терешкевича.

Волинь була представлена трьома спортсменками. В категорії до 48 кг – Дарина Ляшук, якій нещодавно виповнилось 16 років. Спортсменка кадетського віку на більш дорослому рівні вже третій поспіль турнір покращує свій результат. Якщо в Угорщині вона посіла сьоме місце, в Чехії – п’яте місце, то на цих змаганнях Дарина здобула медаль.

Спочатку Дарина виграла у спортсменки з Румунії Constantin Larisa оцінкою Ippon, за вихід у фінал, на жаль, програла болгарській спортсменці DimitrovaGabriela, а у боротьбі за бронзову медаль реабілітувалась та здобула першу нагороду європейського рівня.

Одночасно Дарина Ляшук здобула право брати участь у Чемпіонаті Європи з дзюдо серед юніорів, що відбудеться у місті Софія 13-16 вересня.

Також перші свої європейські нагороди здобули Христина Янчук та Анастасія Врублевська, які виступали в категорії до 52 кг, і пройшовши через втішні сутички, здобули бронзові медалі. На сьогодні це найбільший успіх волинських дзюдоїстів серед спортсменів до 21 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанам розкажуть, як вдало працевлаштуватися
Наступна новина Якою буде погода у Луцьку та області 14 серпня
Останні новини
Схожі новини