Волинські гірники припинили страйк. ВІДЕО

Волинські гірники припинили страйк. ВІДЕО
Фото Іванни Блішук

Гірники шахти № 10 «Нововолинська», які дві доби провели під землею, вирішили піднятися.

Учора ввечері одному з них стало зле, чоловіка госпіталізували, – йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

Нагадаємо, 2 липня гірники розпочали акцію протесту. Під землею дві доби перебувало 39 чоловіків. Вони вимагали виплатити заборговану їм за три місяці заробітну плату.

Зараз усі шахтарі піднялися нагору. Деталі розповів голова первинної профспілки працівників вугільної промисловості Роман Юзефович.З його слів, жодної офіційної відповіді на вимоги шахтарів на цю годину не надійшло, заборговану зарплату людям так і не повернули.

 
Гірники шахти № 10 «Нововолинська», які дві доби провели під землею, вирішили піднятися

Гірники шахти № 10 «Нововолинська», які дві доби провели під землею, вирішили піднятися. Учора ввечері одному з них стало зле, чоловіка госпіталізували. Нагадаємо, 2 липня гірники розпочали акцію протесту. Під землею дві доби перебувало 39 чоловіків. Вони вимагали виплатити заборговану їм за три місяці заробітну плату. Зараз усі шахтарі піднялися на гору. Деталі нам телефоном розповів голова первинної профспілки працівників вугільної промисловості Роман Юзефович.З його слів, жодної офіційної відповіді на вимоги шахтарів на цю годину не надійшло, заборговану зарплату людям так і не повернули.

Posted by НСТУ - телеканал "Нова Волинь" on Wednesday, 4 July 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ще один крок об’єднання зроблено: черевахівські депутати сказали «так» створенню ОТГ 
Наступна новина У Ковелі поставили зупинки, де не сховаєшся від дощу
Останні новини
Схожі новини