Майже сотня лучан вийшли на акцію, аби підтримати засудженого Стерненка

Майже сотня лучан вийшли на акцію, аби підтримати засудженого Стерненка
Фото Суспільне.Волинь

Біля Волинської обласної прокуратури ввечері 23 лютого відбулася акція "Волю Стерненку". Підтримати засудженого одесита вийшли понад сім десятків лучан.

Кількість учасників акції повідомив Суспільному представник поліції діалогу Василь Климюк.

Лучани вийшли на акцію з плакатами у руках із закликами звільнити засудженого Сергія Стерненка. Більшість лучан розповіли, що про захід дізналися із соцмереж.

Під час заходу вийшла з ладу електроопора, що поруч з прокуратурою. Стовп почав диміти. Як повідомив представник поліції діалогу Василь Климюк, на місце вже викликали представників "Луцьксвітла".

Один з співорганізаторів акції лучанин Павло Данильчук розповів, що акція на підтримку Стерненка у Луцьку - мирна. Триватиме орієнтовно годину.

На акції протесту також присутні працівники патрульної поліції та поліції діалогу.

Нагадаємо, 23 лютого колегія суддів Приморського районного суду Одеси ув'язнила на 7 років та 3 місяці колишнього очільника одеського "Правого сектора" Сергія Стерненка. Йому закидають викрадення місцевого депутата Сергія Щербича, розбій та зберігання зброї. Також суд вирішив конфіскувати половину всього майна, що належить Стерненку. Його затримали одразу в залі суду та відправили до СІЗО.

Волиняни виставили свої реакції у соцмережах, «Перший» їх зібрав.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як налаштувати та відрегулювати швейну машинку: поради фахівців
Наступна новина У Києві відбувається акція протесту проти арешту Стерненка. Є поранені та затримані
Останні новини
Схожі новини