Волинські лісівники почали виготовляти крем-мед

Волинські лісівники почали виготовляти крем-мед

Нещодавно на консервному цеху ДП «Ківерцівське ЛГ» встановили нову лінію для виготовлення нового десерту – крем-меду. Зазначають, що при виробництві не використовують сумнівні домішки та не перегрівають мед. 

Про це розповідають на сторінці ВОУЛМГ.

«Різниця між крем-медом та медом-суфле лише у назві. Насправді – це один і той самий продукт – збитий мед. За технологією, рідкий мед довгий час активно перемішується при досить невисокому температурному режимі. Як результат – продукт насичується киснем, збільшується в об’ємі, отримує легку та однорідну текстуру. Звідси й походить назва делікатесу.

Збивання меду здається простим процесом лише на перший погляд. На виробництві важливо зберігати правильну температуру, не допустити надлишкової кристалізації меду чи перегрівання – щоб крем-мед не втратив корисних властивостей», – йдеться у дописі.

Лісівники додають, що ліс – це не лише деревина. Адже їм вдалося модернізувати та розвинути виробництво екологічної харчової продукції.

Читайте також: Лісівники Волині уже сплатили 493 мільйони гривень до бюджетів


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ковідну тисячу» можна буде витратити на освіту та комуналку, - Шмигаль
Наступна новина Завтра у Луцьку без тепла і гарячої води залишаться 12 будинків, школа та садочок
Останні новини
Схожі новини