Волинські лісівники купили воїнам 14-ї бригади 11 позашляховиків. ФОТО

Волинські лісівники купили воїнам 14-ї бригади 11 позашляховиків. ФОТО

Одинадцять автівок вже поїхали на передову –  до бійців 14-ї ОМБр імені Князя Романа Великого. Повнопривідні автомобілі із необхідною комплектацією придбали коштом колективів лісівників Волині. 

Про це повідомили в пресслужьі Волинського ОУЛМГ. 

Позашляховики повністю завантажили необхідними на передовій речами та засобами: матеріалами для утеплення приміщень та оборонних споруд, харчовою продукцією (1000 консерв – каші із м’ясом, які спеціально виготовляють для ЗСУ), вологі серветки, медикаменти, передані на Волинь латвійськими партнерами.

Також Захисникам передали окопні свічки, виготовлені вихованцями шкільних лісництв та дітьми із луцьких шкіл.

«Всі машини підвищеної прохідності. Дуже потрібні нашим хлопцям для виконання бойових завдань. Ви самі розумієте, які там зараз дороги, погодні умови», - зазначив полковник, начальник Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олег Кивлюк.

«Ми дуже вдячні волинським лісівникам за таку роботу. Від них маємо постійне сприяння та суттєву підтримку. У таких вагомих об‘ємах - як от сьогодні, автомобілях. Менших речах, але не менш потрібних. Знаю, що все це постійно ініціює керівник лісівників Олександр Кватирко.

Долучаються всі директори підприємств, допомагає кожен у колективі, хто чим може. У лісівників потужно поставлена командна робота. Можливо, подекуди ще краще, як у військових. Вони підтримують один одного - знаю, що багато лісівників зараз на передовій. Підтримують армію загалом. А це і є те, що наближає нас до Перемоги.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцьких школах з нового року зросте вартість харчування
Наступна новина Показали, як в містах на Волині прикрасили новорічні ялинки. ФОТО
Останні новини
Схожі новини