Волинські лижники здобули медалі на чемпіонаті України. ФОТО

Волинські лижники здобули медалі на чемпіонаті України. ФОТО

Чемпіонат України з лижних гонок та біатлону серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату відбувся з 6 по 11 січня у селі Яворів Львівської області.

Про це повідомляють «Волинські новини».


Волинський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» відрядив на змагання чотирьох спортсменів, з них троє повернулися з нагородами, інформують у прес-службі центру.


У результаті наші спортсмени здобули 8 медалей - з них 5 золотих, 1 срібну та 2 бронзових, що дозволило зайняти ІІ місце в загальнокомандному заліку.

Наталія Шишолік, яка є студенткою Академії рекреаційних технологій і права, здобула 2 золотих медалі (5 км., лижні гонки, вільний стиль та 6 км., біатлон, спринт) серед спортсменів на візках.


Досвідчена Юлія Батенкова-Бауман здобула 2 золотих медалі (5 км., лижні гонки, вільний стиль та 1,6 км., лижні гонки, класичний стиль) та 1 срібну нагороду (6 км., біатлон, спринт) серед спортсменів з ампутацією верхніх кінцівок.

Богдана Конашук здобула 1 золоту нагороду (6 км., біатлон, спринт) та 2 бронзові (5 км., лижні гонки, вільний стиль та 1,6 км., лижні гонки, класичний стиль) серед спортсменів з ампутацією верхніх кінцівок.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна отримала понад $2 млрд іноземних інвестицій за минулий рік
Наступна новина Щедрий вечір, деталі ДТП у Рованцях та курс валют: ТОП-3 новин за 12 січня
Останні новини
Схожі новини