Волинські митники не дали ввезти в Україну авто «на бляхах»

Волинські митники не дали ввезти в Україну авто «на бляхах»
фото ілюстративне, джерело: www.unn.com.ua

Волинські митники на посту «Ягодин» вилучили у громадянина України автомобіль «Peugeot» вартістю понад 120 тисяч гривень.

Водій авто в’їжджав в Україну з Республіки Польща «зеленим коридором» і заявив намір ввезти його в режимі «транзит», – повідомляють у прес-службі ДФС Волині.

Для оформлення чоловік подав документи, що посвідчували право власності литовської компанії на авто, а також довіреність за підписом керівника цієї компанії на право керування.

Перевірка автентичності поданих до митного контролю документів виявила, що зазначений автомобіль був знятий з реєстраційного обліку на території Литовської Республіки, а громадянин України не мав і не має ніякого відношення до компанії, що значилась її колишнім власником.

За порушення порядку проходження митного контролю, недекларування товару з метою уникнення його оподаткування митними платежами автомобіль тимчасово вилучено до рішення суду.

Відповідно до ст.471, 472 Митного Кодексу України, дії громадянина тягнуть за собою відповідальність у вигляді штрафу обсягом 100% вартості товару з його конфіскацією.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиняни хизуються першим грибним урожаєм. ФОТО
Наступна новина У Луцьку батьки просять заборонити збір готівки в школах і дитсадках
Останні новини
Схожі новини