Волинські митники виявили в авто громадянина Білорусі схованку цигарок. ФОТО

Волинські митники виявили в авто громадянина Білорусі схованку цигарок. ФОТО

Громадянин Білорусі Б., слідуючи в Україну смугою руху «зелений коридор» через пункт пропуску «Пулемець» митного поста «Піща» Волинської митниці ДФС, приховав від митного контролю цигарки без акцизних марок в загальній кількості 2500 пачок вартістю 48400 грн.

Про це повідомляє прес-служба Волинської митниці ДФС. 

Контрабандний товар був старанно зашитий в середній частині панелі даху, в бокових та задніх дверях, в панелях боковин. Його виявлено під час повного митного огляду за допомогою технічних засобів митного контролю.

На підставі ст.. 511 Митного Кодексу України цигарки, а також транспортний засіб, у якому був влаштований тайник – «Ford Transit» 2008 року виробництва - тимчасово вилучили до рішення суду.

Стаття 483.1 Митного Кодексу України передбачає покарання за такі дії. Крім конфіскації товару та транспортного засобу, який оцінили у 98075 грн, громадянин сплатить штраф у розмірі 100 відсотків вартості цигарок.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Жителі луцької багатоповерхівки викликали пожежників через роботу зварювальників. ФОТО
Наступна новина У Києві чоловік ледь не згорів живцем у своїй квартирі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини