Волинські надзвичайники - переможці професійних змагань у Польщі. ФОТО

Волинські надзвичайники - переможці професійних змагань у Польщі. ФОТО

У польському місті Лодзь відбулися змагання Firefighter Combat Challenge KZPT Łodz 2018, у яких брала участь збірна команда Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

До її складу увійшли два волинські спортсмени з команди «РІВНЕ-112» - Роман Сильчук та Ігор Поліщук, – пише ВолиньSport.

Нагадаємо, що Ігор Поліщук є жителем села Козлиничі, а Роман Сильчук успішно грав за маневицький ФК «Цміни». Вони показали гідні результати, - розповів голова Федерації футболу Маневицького району Микола Басюк.

У категорії «Індивідуальний забіг OPEN»  Ігор Поліщук показав другий результат і на нагородженні розділив п’єдестал із Чемпіоном Європи Рафалом Березою. Також нагороду він отримав і у категорії «Індивідуальний забіг М-18».

У категорії «Індивідуальний забіг загальнокомандне» наші спортсмени посіли ІІ місце, показавши два з трьох кращих результатів.

У категорії «Тандем» дует Роман Сильчук та Ігор Поліщук не залишили ніяких шансів суперникам та впевнено зайняли перше місце.

У найвидовищнішій категорії - «Командна естафета» - наші спортсмени відпрацювали свої ділянки дистанції на оцінку «ВІДМІННО». У фіналі, зустрівшись із командою FCC Team Chojnice, хлопці проявили себе рішуче та впевнено. Результатом стала перемога і перше місце у категорії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що носити восени, аби і стильно, і тепло: поради стилістів. ВІДЕО
Наступна новина Кулінар з Луцька у шоу на «1+1» пектиме солодку яхту
Останні новини
Схожі новини