Кулінар з Луцька у шоу на «1+1» пектиме солодку яхту

Кулінар з Луцька у шоу на «1+1» пектиме солодку яхту
фото ілюстративне, джерело: https://lutsk.rayon.in.ua

На замовлення відомого танцюриста Влада Ями та його дружини Антон Линда з Луцька пектиме торт у вигляді яхти.

Про це йдеться на офіційному сайті шоу. 

Так, до річниці весілля з дружиною суддя проекту «Танці з зірками на 1+1» замовить у кондитерів торти у вигляді яхт, аби згадати почуття та емоції, що переповнювали пару у найщасливіший день їхнього життя, адже весілля Влад і Ліліана святкували саме на яхті.

Учасники розділяться на 2 команди і матимуть всього 4 години на приготування вражаючих солодких яхт. Про те, хто ж автор такого незвичного замовлення, кондитери дізнаються вже під час презентації своїх кулінарних витворів. Але і тут учасників реаліті чекатиме неочікуваний сюрприз — аби доставити свої десерти, кондитери мають перепливти басейн.

Читати також: Кулінар з Луцька приготує торт, з якого вистрибне стриптизерка

Окрім цього, судді кулінарного проекту підготували для учасників ще 2 випробування: вони мають своїми десертами повідомити важливу звістку, наприклад про вагітність, і перетворити кондитерську на галерею із донатсів.

Нагадаємо, що в минулому випуску проект залишила Марина Собко, а змагання за титул «Короля десертів» продовжили 5 учасників: Антон Линда, Руслан Вичеров, Олег Чередниченко, Рузанна Щербина і Наталя Микуліч. Стежить за роботою учасників і атмосферою на проекті ведучий Володимир Остапчук.

Читати також: Я мрію зробити внесок в українську кухню, – лучанин із шоу «Король десертів»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські надзвичайники - переможці професійних змагань у Польщі. ФОТО
Наступна новина Одній із волинських бібліотек подарували книгу, написану шрифтом Брайля
Останні новини
Схожі новини