Волинські нацгвардійці вшанували пам’ять Героїв Крут

Волинські нацгвардійці вшанували пам’ять Героїв Крут

Нацгвардійці волинського підрозділу вшанували пам’ять героїв Крут – українських студентів, які пожертвували своїм життям і зупинили наступ на Київ у 1918 році.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці бригади.

День Героїв Крут в Україні відзначається щорічно 29 січня. Цього дня ми віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які були проявлені під час бою під Крутами 29 січня 1918 року. Сто шість років тому, так само як і сьогодні, захисники України стали на захист української держави та зупинили нападника, який проривався до столиці нашої держави міста Київ.

Серед Героїв теперішнього спротиву є також багато студентів і школярів, які з перших днів російської навали взяли в руки зброю і пішли захищати свою державу на рівні з дорослими в різних силах оборони й безпосередньо також в лавах Національної гвардії України. Безперечно, що ми платимо найвищу ціну за порятунок української нації у боротьбі за своє майбутнє. Наша сила волі, відданість боротьбі за свободу і незалежність України приведе нас до перемоги над російською тиранією

«Особисто для мене та моїх друзів, бій під Крутами став прикладом сьогодення в боротьбі з російським окупантом. Цей бій за майбутнє України! Вони боролися, що б ми Перемогли!».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Любешівщині в останню дорогу провели загиблого Героя
Наступна новина Порив тепломережі: у Луцьку 18 багатоповерхівок відключили від опалення
Останні новини
Схожі новини