Волинські парафіяни передали допомогу для донецьких діток

Волинські парафіяни передали допомогу для донецьких діток

Володимир-Волинська єпархія УПЦ КП зібрала продукти для донецьких діток.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив отець Борис Наумчук, настоятель храму Архистратига Михаїла УПЦ КП в селі Верба Володимир-Волинського району, - інформує Волинь-нова.

«З Божою поміччю сьогодні передали продукти для діток, що на Донбасі. Дякую всім, що долучились до доброї справи!» – пише отець Борис Наумчук.

Допомогу зібрали всією Володимир-Волинською єпархією на прохання архиєпископа Донецького і Маріупольського Сергія. Зібрані продукти відвезуть діткам Донецька і передадуть у дитсадки та дитбудинки.

Зазначимо, що подібні акції володимир-волинські віряни чинять вже не вперше. Як повідомляє Володимир-Волинська єпархія УПЦ КП, 20 жовтня керуючий цією єпархією Преосвященний єпископ Матфей, перебуваючи у місті Києві, передав допомогу архиєпископу Донецькому і Маріупольському Сергію, для літніх мешканців будинку милосердя, що діє при Донецькій єпархії.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький ресторан «Mojo» запустив сервіс доставки їжі
Наступна новина Затримання «євроблях» і огляд особистих речей: що нового готують для українських водіїв
Останні новини
Схожі новини