Волинські патрульні отримали офіцерські звання

Волинські патрульні отримали офіцерські звання

Чергові офіцерські звання отримали десятки патрульних поліцейських у п’ятницю, 14 лютого, під час ранкового шикування в УПП у Волинські області. 

Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Волинської області у фейсбуці.

Аліна Кисляк, Євген Троцюк, Наталія Гонтар та кілька їхніх колег менше, ніж рік тому, завершили навчання в Академії патрульної поліції, а вже сьогодні, 14 лютого, отримали чергові звання лейтенантів поліції.

Владислав Романюк, який отримав звання молодшого лейтенанта поліції, вже неодноразово розкривав кримінальні злочини та багато разів рятував людей.

Читайте також: Дітям – покататися, дорослим – алкоокуляри: у Луцьку патрульні влаштувати різдвяні розваги

Ірина Зінчук з Ковеля, яка віднині є лейтенантом поліції, постійно виявляє водіїв-порушників, які перевозять заборонені предмети, до того ж, дівчина активно представляє управління під час змагань з різних видів спорту.

«Завдяки Департаменту патрульної поліції сьогоднішнє отримання офіцерських звань – це великий крок вперед для кожного з вас і для управління в цілому. Я щиро захоплююсь усіма вами”» – звернувся до колег начальник УПП Андрій Крутень.

Він також звернув увагу на те, що служба займає значну частину життя поліцейських. Тому висловив сподівання, що рідні та близькі розуміють патрульних. Адже вони є тими, хто оберігає їхні спокій та безпеку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як Волинський обласний центр зайнятості допомагає роботодавцям і безробітним
Наступна новина У волинській лікарні вперше перемоделювали судину пацієнтові та запобігли інсульту
Останні новини
Схожі новини