Дітям – покататися, дорослим – алкоокуляри: у Луцьку патрульні влаштувати різдвяні розваги. ФОТО

Дітям – покататися, дорослим – алкоокуляри: у Луцьку патрульні влаштувати різдвяні розваги. ФОТО

Патрульна поліція на Театральному майдані у Луцьку організувала щорічну акцію «Різдво з патрульними»: катали дітей на машинах, дозволяли кричати в гучномовець і проводили вікторини, а дорослим давали відчути, як то бути нетверезим.

Акція пройшла у вівторок, 7 січня.

Діти мали нагоду покататись у машинах поліцейських, увімкнути сирену, поговорити у гучномовець, одягнути обладунки поліціянта.

Дорослі ж намагались пройти декілька кроків у алкоокулярах «Drunk Busters Goggles», які імітують вплив алкоголю на людину.

Також, для дітей проводили вікторину на знання правил дорожнього руху, де ті мали змогу виграти сітловідбивальні браслети.

Речниця управління Патрульної поліції у Волинській області Ольга Бузулук розповіла, що такі акції важливі, бо це, мовляв, чудова нагода в неформальній обстановці поспілкуватись з дітьми та дорослими та привітати містян зі святами.

«Цього року ми вигадали нову вікторину, де розігруємо світловідбивні браслети. Флешмоб також дає можливість виграти оригінальну сумку за фотографію у соцмережах.  Слід зазначити, що усі машини, де катаються діти, оснащені автокріслами та бустерами, щоб привернути увагу й батьків до того, що це обов’язково. Тактико-оперативне реагування теж вражає усіх цього року, діти можуть посидіти в машинах та особисто приміряти на себе їх обладунки», - розповіла Ольга Бузулук.

 

11-річний Назар розповів, що в захваті від заходу, і завдяки цьому вже вирішив, що обов’язково стане поліцейським, коли виросте.

 

Найцікавіше для малюків було зазирнути у поліцейську машину та прокататись на ній по Театральному майдані.

 

Під час заходу роздавали пізнавальні листівки з правилами дорожнього руху.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Медведчук з жінкою прилітали на Волинь. Вона сповідалася і колядувала, він не «світився»
Наступна новина Різдво у луцькому соборі: обличчя свята
Останні новини
Схожі новини