Волинські підприємці здійснили махінацій майже на 80 млн гривень

Волинські підприємці здійснили махінацій майже на 80 млн гривень

За період 2017 року у Волинській області провели 83 перевірки, в результаті чого було виявлено порушень на суму 76,8 мільйона гривень, що в чотири рази більше, ніж це було виявлено в 2016 році.

Про це йшлося 26 лютого під час оперативної наради у Волинській обласній державній адміністрації, передає ІА Волинські новини.

Як розповів заступник начальника Управління Західного офісу Держаудитслужби у Волинській області Віктор Гальчук, у 2017 році було проведено 83 заходи державного фінансового контролю та виявлено порушень фінансової бюджетної дисципліни на суму майже 76,8 мільйона гривень, що в 4 рази більше, ніж у 2016 році.

Зокрема, левова частка порушень, а це майже 50 мільйонів гривень, були виявлені під час ревізій фінасово-господарської діяльності шахт ДП «Волиньвугілля».

З його слів, у 34 об’єктах встановлено недоотримання фінансових ресурсів на загальну суму 40 мільйонів гривень, на 53 об’єктах – незаконні витрати державних ресурсів на суму 25 мільйонів гривень, на 7 об’єктах нецільові витрати – 9 мільйонів гривень, у 9 об’єктах недостача товаро-матеріальних цінностей на загальну суму 1,7 мільйона гривень.

«У минулому році забезпечено відшкодування порушень, що призвели до втрат, на загальну суму 16,4 мільйона гривень. Це, на жаль, не зовсім великий відсоток, але робота у цьому напрямку ведеться», - зазначив Віктор Гальчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 26 лютого: долар і євро здешевіли
Наступна новина У Польщі п'яний українець влаштував смертельну ДТП. ФОТО
Останні новини
Схожі новини