Волинські платники податків спрямували до держбюджету на чверть більше податкових платежів

Волинські платники податків спрямували до держбюджету на чверть більше податкових платежів

У січні-лютому 2018 року до держбюджету на Волині сплачено 454,5 мільйона гривень податкових платежів.

Ця сума на 89,5 мільйона гривень перевищує аналогічні показники минулого року.

«Майже на чверть більша проти минулорічних надходжень сума сплачених податків до державного бюджету переконує в ефективності заходів фахівців територіальних органів ДФС, які забезпечують стабільні та ритмічні надходження.

Власне такий позитивний результат на початку року, зважаючи на соціально-економічні тенденції, обіцяє сталий ріст податкових платежів до держбюджету в подальшому», - наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що маючи повне взаєморозуміння з представниками сумлінного бізнесу, фахівці територіальних органів ДФС акцентують увагу на потенційних ризиках мінімізації податкових платежів.

Своєчасне реагування на можливі зловживання дозволяє виконувати завдання з мобілізації надходжень до бюджетів.

Як свідчить аналітика, в області позитивної динаміки досягнуто в забезпеченні надходжень з усіх бюджетоутворюючих податків.

Зокрема, до держбюджету сплачено 210,7 мільйона гривень ПДВ, 130,8 мільйона гривень ПДФО, 58,1 мільйона гривень податку на прибуток, 38,4 мільйона гривень військового збору, 7,8 мільйона гривень рентної плати.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Акробат цирку «Дю Солей» розбився насмерть під час шоу: з'явилося відео падіння
Наступна новина Вибори президента Росії: офіційні результати голосування
Останні новини
Схожі новини