Волинські плавці здобули низку медалей на кубку України

Волинські плавці здобули низку медалей на кубку України

У Мелітополі 17-18 липня 2021 року відбувся Кубок України з плавання серед клубів. У змаганнях участь взяли найсильніші плавці України, серед яких і волинські спортсмени, вихованці КЗ “СДЮСШОР плавання» Луцької міської ради – Дана Ахмедова та Максим Ткачук.

У перший день змагань Дана Ахмедова на дистанції 100 м брасом виборола золоту медаль, з результатом 1.09.14. Максим Ткачук на цій же дистанції здобув срібло, з результатом 1.00.23, – повідомляє управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА.

Дана Ахмедова посіла перше місце в естафетному плаванні 4х100 м комбінована дистанція серед жінок, 100 м брасом, з результатом 1.08.06. Максим Ткачук також посів перше місце в естафеті 4х100 м комбінована серед чоловіків, подолавши свою дистанцію 100 м брасом з результатом 1.01.80. Також в естафеті 8х50 м комбінована змішана спортсмени здобули золото.

Другий день змагань став теж результативним, адже на дистанції 200 м брасом з результатом 2.10.29 здобув золоту медаль. Дана Ахмедова на цій же дистанції 200 м брасом здобула срібло, з результатом 2.32.63. В естафеті 8х50 м вільним стилем змішана наші плавці здобули першість.

В загальному заліку усі нагороди волинських плавців дали змогу завоювати перше місце Кубку України з плавання серед клубів для команди спортклубу «Халки».

 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні хочуть збільшити страхові виплати за ДТП
Наступна новина Про рак говоритимуть навіть у храмі. На Ратнівщині стартує проект безплатних обстежень
Останні новини
Схожі новини