Волинські школярі придбали меблі для потреб онкохворих дітей

Волинські школярі придбали меблі для потреб онкохворих дітей

Учні Рованцівської школи влаштували благодійний ярмарок солодощів. За виручені кошти – 17 000 грн, колектив навчального закладу вирішив придбати меблі для потреб онкохворих дітей. 

З новорічними привітаннями та святковим настроєм школярі завітали до дітей, які перебувають на лікуванні в онкогематологічному центрі Волинської обласної клінічної лікарні, – йдеться на сайті Боратинської ОТГ.

Школярі разом з батьками та вчителями Валентиною Марчук та Оксаною Цариковою особисто відвідали маленьких пацієнтів та вручили подарунки – три дивани та пуфи.

«Ідею зробити подарунок для наших однолітків, які потребують лікування, усі підтримали одноголосно, – зізнаються школярі. – Ми знаємо, що хіміотерапію діти переносять доволі важко та болісно. Сподіваємося, що такий сюрприз не лише підніме їм настрій, а й зробить лікування більш комфортним. Однак, найважливіше – не матеріальна допомога. Передусім ми хотіли подарувати  онкохворим дітям свою увагу та турботу…»

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На польських фермах біля кордону з Україною - спалах пташиного грипу
Наступна новина Епіфаній заявив, що українці не готові до «календарної реформи»
Останні новини
Схожі новини