Волинські спортсмени успішно виступили в Польщі

Волинські спортсмени успішно виступили в Польщі

У польському місті Краснік відбувся ХХVІІ міжнародний турнір з вільної боротьби серед юніорів та відкритий Кубок Польщі серед кадетів.

У змаганнях взяли участь команди Швеції, Франції, Іспанії, Ізраїлю, Словаччини, Латвії, Литви, Естонії, Білорусі, Росії, України та Польщі. У складі української команди виступали ковельчанки – вихованки ДЮСШ управління освіти Ольга Падошик, Анастасія Лебедєва та Анастасія Падошик. Вони привезли до рідного міста повний комплект нагород, – повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

У категорії 43 кг, вигравши п’ять поєдинків, Ольга Падошик стала чемпіонкою, яку назвали однією з найкращих борчинь Кубка. Анастасія Лебедєва (49 кг) після трьох перемог у досить напруженому фіналі поступилась чемпіонці Європи зі Львова і здобула срібну медаль.

Серед юніорок (50 кг), показавши перевагу над трьома суперницями, Анастасія Падошик виборола «бронзу» у спортсменки зі Словаччини.

Готували дівчат тренери Олег Стус та Ігор Падошик.

Команда України з жіночої боротьби посіла перше місце у відкритому Кубку Польщі, а серед юніорів – друге.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 17 жовтня
Наступна новина Волинські патрульні «заміряли швидкість» біля українсько-польського кордону. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини