Волинські спортсмени вибороли нагороди на змаганнях у Івано-Франківську

Волинські спортсмени вибороли нагороди на змаганнях у Івано-Франківську
джерело фото: //www.volyn.com.ua

В Івано-Франківську відбулися чемпіонат України зі спортивної ходьби на 50 км серед дорослих та молоді, командний чемпіонат зі спортивної ходьби серед ДЮСШ і СДЮШОР та ХХІІ  Міжнародні змагання зі спортивної ходьби «Кубок «Вечірній Івано-Франківськ».

Збірна Волині виграла загальний командний залік змагань, – повідомляє Волинь-нова.

Результат рівня світової ТОП 15-ки сезону (дистанція 50 км) показала Валентина Мирончук – випускниця Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. На такому відрізку вона стартувала вперше й подолала його за 4:18,50. Цей показник дав можливість дівчині отримати звання чемпіонки України й переможниці міжнародних змагань «Вечірній Івано-Франківськ».

Дмитро Собчук – магістр СНУ імені Лесі Українки став чемпіоном України та переможцем міжнародних змагань на 50 км серед чоловіків із особистим рекордом 3:54,57, а Сергій Сусик – магістр СНУ імені Лесі Українки – бронзовим призером із результатом 4:03,55 (особистий рекорд).

На дистанції 20 км ХХІІ  Міжнародних змагань зі спортивної ходьби «Кубок «Вечірній Івано-Франківськ» бронзові нагороди здобули студент ІІІ курсу факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Лесиного вишу Андрій Марчук із особистим рекордом 1:26,56 та Олена Мізернюк з результатом 1:37,41.

Спортсменів підготували заслужений тренер України, доцент СНУ імені Лесі Українки Володимир Яловик та кандидат педагогічних наук Антон Яловик.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 31 жовтня
Наступна новина Жовтень, прощай: фото осіннього Луцька
Останні новини
Схожі новини