Волинський апеляційний суд тимчасово не відправлятиме поштою повістки

Волинський апеляційний суд тимчасово не відправлятиме поштою повістки

Волинський апеляційний суд тимчасово не відправлятиме поштової кореспонденції процесуального характеру, у тому числі судових повісток, копій судових рішень тощо.

Ця ситуація спричинена недостатнім фінансуванням матеріально-технічних потреб Волинського апеляційного суду у 2021 році, – повідомили на сторінці установи у фейсбуці.

З метою забезпечення здійснення судочинства та уникнення затягування розгляду судових справ через неявку учасників, з причин неналежного їх повідомлення, учасників судових процесів просять  використовувати сучасні альтернативні способи отримання інформації, у тому числі функціонал «Електронний суд», наступним чином:

  • під час подачі документів у відділ прийому громадян та документального забезпечення суду необхідно подавати заповнену заяву про надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень, зазначивши номер свого мобільного телефону або заяву про отримання процесуальних документів в електронному вигляді на електронну адресу;
  • отримувати від суду процесуальні документи по справі, учасником якої він є, зареєструвавшись в підсистемі «Електронний суд»;
  • відстежувати дату призначення розгляду справи на офіційному вебсайті Волинського апеляційного суду (розділ «Громадянам» підрозділ «Список справ призначених до розгляду») за посиланням.

Для отримання процесуальних документів через підсистему «Електронний суд» необхідно:

  • зареєструватися у системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному вебпорталі Судової влади України за посиланням.
  • для відображення справи у особистому електронному кабінеті необхідно через особистий електронний кабінет у підсистемі «Електронний суд» подати заяву про внесення даних РНОКПП (ідентифікаційний код) до додаткових відомостей про учасника справи, в якій буде зазначений Ваш РНОКПП.

Інформацію про стан розгляду справ, які перебувають чи перебували у провадженні Волинського апеляційного суду можна отримати за номером телефону:

  • відділ прийому громадян та документального забезпечення (0332) 777-004;
  • відділ забезпечення діяльності судової палати з розгляду кримінальних справ (0332) 777-005;
  • відділ забезпечення діяльності судової палати з розгляду цивільних справ (0332) 777-006.

Також для отримання інформації або процесуальних документів у паперовому вигляді можуна безпосередньо звернутись до працівників відділ прийому громадян та документального забезпечення Волинського апеляційного суду (кабінет 103, перший поверх) (з урахуванням обмежень та заходів, пов’язаних з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19.)

Читати також: Бійцю з Волині потрібно близько 60 тисяч на лікування


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бійцю з Волині потрібно близько 60 тисяч на лікування
Наступна новина На Волині помер відомий аграрій
Останні новини
Схожі новини