Волинський ексберкутівець отримав керівну посаду в Нацгвардії РФ у Севастополі

Волинський ексберкутівець отримав керівну посаду в Нацгвардії РФ у Севастополі
Фото ілюстративне

Колишньому працівникові спецпідрозділу «Беркут» УМВС України у Волинській області повідомили про підозру у державній зраді та посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Волинської області.

Правоохоронець у березні-квітні 2014 року, під час збройної агресії Російської Федерації проти України та анексії Автономної Республіки Крим, вступив на службу до утвореного згідно із законодавством РФ спеціального підрозділу внутрішніх військ Управління Міністерства внутрішніх справ РФ у Севастополі – загону міліції особливого призначення «Беркут» (у подальшому – Управління Федеральної служби військ Національної гвардії РФ у Севастополі).

Там він проходить службу і тепер на керівних посадах.                                                        

Окрім того, у соціальній мережі «Вконтакте» під вигаданим ім’ям він розмістив низку дописів, які містять заклики до зміни меж території України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, поєднані із розпалюванням національної ворожнечі.

Триває досудове розслідування.

За вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачене покарання аж до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читати також: 20 лютого 2014: як на Волині скидали владу регіоналів. ЗГАДАТИ ВСЕ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В українській святині панує російський дух, – митрополит Михаїл про Почаївську лавру
Наступна новина Комуніст із Волині написав книжку. Її видання профінансував Медведчук
Останні новини
Схожі новини