Волинський нацгвардієць став кращим стрільцем з автомата

Волинський нацгвардієць став кращим стрільцем з автомата

На Київщині завершився Чемпіонат Національної гвардії України з прикладної і практичної стрільби. Військовослужбовець військової частини 1141 майор Руслан Левчук здобув перемогу в особистій першості та став кращим стрільцем з автомата у Нацгвардії.

Про це йдеться на сторінці військової частини у фейсбуці.

«Умови виконання вправ повинні бути максимально наближені до бойових. Витривалість, швидкість, фізична загартованість, психологічна стійкість, влучність – ось якості, які необхідні сьогодні нацгвардійцям під час виконання службово-бойових завдань», – зазначив у ході проведення змагань головний суддя Чемпіонату начальник відділу фізичної підготовки департаменту професійної підготовки Головного управління Національної гвардії України полковник Андрій Мелешко.

Участь у змаганнях майор Руслан Левчук, заступник командира військової частини 1141 з озброєння-начальник технічної частини, бере з 2010 року. І щоразу займає призові місця. Офіцер вважає, для перемоги потрібно небагато – трохи наполегливості й фарту.

«Будь-яка перемога не дається легко. Я вважаю, що майстерність приходить з досвідом і наполегливою працею. Але однієї фаховості, на мою думку, замало. Тут потрібно ще й трохи везіння. Щороку участь у Чемпіонаті беруть найсильніші стрільці Нацгвардії і для мене честь змагатися з професіоналами», - ділиться враженнями від участі у змаганнях Руслан Левчук.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Розумні» камери, ремонт проспекту Волі, «повернення» гарячої води: огляд луцьких новин
Наступна новина У Луцьку маршрутка на смерть збила велосипедиста
Останні новини
Схожі новини