Волинський спортивний клуб «Воїн» - феномен українського ММА

Волинський спортивний клуб «Воїн» - феномен українського ММА

Урочисті батьківські збори відбулися у спортивному клубі «Воїн».

Тренери та вихованці клубу не лише продемонстрували свої вміння та розповіли батькам про їхні спільні успіхи та досягнення, а й отримали подяки та подарунки від Луцької міської ради та благодійного фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», – повідомляють у прес-службі СК «Воїн». 

А досягнень у клубу чимало! Лише за останні кілька місяців вони брали участь у багатьох змаганнях і кожного разу поверталися додому переможцями. Так, «воїни» побували на Чемпіонаті Європи з бойового самбо, звідки Андрій Місюк, Олександр Робітницькій, Юрій Пасич та Назар Юскевич повернулися чемпіонами.

Гордість клубу Олексій Бондаренко привіз з Чемпіонату Європи з ММА «бронзу». На Кубку України з бойового самбо Андрій Місюк та Сергій Юзепчук зайняли перші місця, а з Кубку Заходу зі змішаних єдиноборств, який нещодавно відбувся у Львові, «воїни» привезли 9 перших та 8 других місць. Крім того, «воїн» Солтан Велієв побував на Чемпіонаті світу з ММА в Бахрейні, де показав гідну боротьбу.

За словами тренера Дмитра Василенка, усі поїздки, тренувальні збори є безкоштовними для хлопців. Вони здійснюються в рамках соціального проекту Ігоря Алексєєва «Воїнами не народжуються» та можливі завдяки спонсорській підтримці благодійного фонду «Тільки разом» та Федераціям України з бойового самбо та ММА у Волинській області.

«У квітні на Чемпіонаті України з ММА ми зайняли третє командне, – розповів старший тренер СК «Воїн» Андрій Зінчук. – Випередили практично всі великі міста, попереду лише Одеса і Дніпро».

Директор спортивного клубу «Воїн» Сергій Поліщук розповів, що «воїнів» вже називають феноменом українського ММА і клуб гучно заявив про себе на всю Україну. А це означає, що вони рухаються у правильному напрямку. Крім того, директор також заявив, що вже у грудні відкриється ще одна філія «Воїна» у Ковелі.

«У клубі впроваджується проект «Воїнами не народжуються». Суть ідеї, яку підтримав клуб, – виховати першою чергою чоловіків, справжніх мужчин, які мають честь і гідність, є морально і фізично здоровими. Фактично ми створюємо осередки здорових і сильних людей», – переконаний громадський діяч, автор соціального проекту «Воїнами не народжуються» Ігор Алексєєв.

Саме Ігор Алексєєв разом із першим заступником Луцького міського голови Григорієм Недопадом вручили подяки від міської ради, грошові премії та новеньке екіпірування від благодійного фонду «Тільки разом» кращим вихованцям клубу та їхнім тренерам. Вихованці, крім усього, отримали ще й сертифікати в Show Basilic від віце-президента клубу Ігоря Дудінського.

Участь у нагородженні «воїнів» взяли також президент СК «Воїн» та Федерації ММА у Волинській області Михайло Смолка, президент обласної федерації бойового самбо Олександр Редько, директор Волинського боксерського клубу олімпійського резерву Руслан Роговський.

«Тренери роблять дуже велику справу, виховують не просто сильних бійців, але і справжніх чоловіків. А результати їхньої діяльності просто вражаючі – це численні міжнародні та всеукраїнські перемоги. СК «Воїн» добре знаний в Україні і продовжує свій активний розвиток. Фонд Ігоря Палиці сприяє розвитку клубу, дає можливість дітям займатися тут безкоштовно, забезпечує усім необхідним для змагань, тому перед дітьми відкриваються широкі можливості для реалізації свого потенціалу», - зауважив Григорій Недопад.

Після урочистої частини батьки вихованців мали можливість подякувати та поспілкуватися з тренерами клубу особисто.

Мама Максима Чайковського Ольга, не стримуючи емоцій, розповіла, що надзвичайно пишається сином.

«Ми усією родиною ним пишаємось! В день змагань ніхто нічого не робить – лише хвилюємось, щоб усе пройшло добре. Його покійна бабуся колись казала, що хоче, аби він став великим спортсменом і вчила його трохи боксувати руками. Дасть Бог – так і буде!

Клубом «Воїн» я дуже задоволена, бо бачу, що мій син в захопленні, він знайшов тут нових друзів, він марить спортом і ММА» , - сказала пані Ольга.

Двоє онуків Галини Ковальської теж займаються у «Воїні».

«Я забрала дітей з села, вони ж там нічого не бачили. Зараз виховую їх сама і дуже вдячна тренерам, що допомагають мені. Старший Вадим вже має 22 медалі, а менший пішов в клуб тільки цього року… Діти стали дисципліновані, організовані, коли приходять із тренування – у мене радіє за них душа», - ділиться враженнями Галина Ярославівна.

А син Людмили Юскевич Назар тренується в клубі вже три роки. Він - чемпіон України з бойового самбо та чемпіон України з ММА.

«Клуб дає моєму сину не лише фізичне виховання, а й моральну силу, що мені дуже подобається. Дітей тренують, купують екіпіровку, возять на відпочинок, збори і все за кошти благодійного фонду. Бути мамою чемпіона – хвилююче, але радісно. Я вірю в нього і впевнена у тому, що у мого сина все вдасться», - розповіла пані Людмила.

Батьки помічають, як змінюються їхні діти: вони стають не просто фізично витривалими, а й міцніють духом, розвиваються, аби стати гідною опорою у майбутньому не лише для родини, а й держави.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Даруйте чоловікам квіти – вони від цього щасливі», – луцька квіткарка Ірина Журба. ІНТЕРВ’Ю
Наступна новина Шлюб з іноземцями: з ким найчастіше одружувались жителі Нововолинська
Останні новини
Схожі новини