Перемоги волинських «воїнів»: на Кубку України з бойового самбо хлопці стали переможцями

Перемоги волинських «воїнів»: на Кубку України з бойового самбо хлопці стали переможцями

Волинські «воїни» повернулися з Кубку України з бойового самбо, що відбувся цими вихідними в Ірпені.

Четверо вихованців «Воїна» із шести приїхали додому переможцями. Їхня участь та поїздка на Кубок стали можливими завдяки Федераціям бойового самбо та ММА України у Волинській області, а особисто їхпрезидентам – Олександрові Редьку та Михайлу Смолці, а також Ігорю Палиці і його благодійному фонду «Тільки разом».

«Воїни» Андрій Місюк (57 кг) та Сергій Юзепчук (52 кг)у віковій категорії до 16 років посіли перше місце.

Андрій Місюк

Олексій Бондаренко виборов «бронзу» серед дорослих, як і Максим Бухалюк, який тежзайняв третє місце у віковій категорії серед молоді (70 кг).

Олексій Бондаренко
Максим Бухалюк

«Наш вихованець Андрій Місюк здобув перемогу, провівши три поєдинки, в кожному з яких переміг достроково больовими прийомами. Максим Бухалюк провів два поєдинки: перший програв достроково, а у поєдинку за третє місце виграв за кількістю очок з очевидною перевагою.

Олексій Бондаренко теж зайняв третє місце - у другому та третьому поєдинках завдав поразки суперникам больовими прийомами.«Воїни» показали достойну боротьбу!», - розповів старший тренер клубу «Воїн» Андрій Зінчук, який супроводжував та підтримував хлопців на Кубку в Ірпені.

Тренер наголосив, що перемоги хлопців– це результат скоординованої роботи федерацій, тренерів, спонсорів, передусім Ігоря Палиці, а також Ігоря Алексєєва, який на теренах Волині втілює соціальний проект «Воїнами не народжуються».

«Окрема подяка Ігорю Палиці, який всіляко підтримує та розвиває безкоштовний дитячий спорт», - зауважив Андрій Зінчук.

Загалом волинська збірна на Кубку України з бойового самбо посіла третє командне місце серед юніорів.

«Третє командне – це дуже добре, але, на жаль, Волинська область вкотре була представлена лише одним нашим клубом. Хотілося б, щоб і інші спортивні клуби з Луцька та інших міст теж їздили захищати честь Волині», - наголосив тренер з ударної техніки СК «Воїн» Дмитро Василенко.

Натхненні перемогами вже наступних вихідних «воїни» планують поїхати на Чемпіонат України з рукопашного бою.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хліб в Україні знову подорожчає, - експерт
Наступна новина Скільки немовлят з'явились на світ за вихідні у Луцьку
Останні новини
Схожі новини