Волонтера з Волині відзначили нагрудним знаком «За сприяння війську»

Волонтера з Волині відзначили нагрудним знаком «За сприяння війську»

Головнокомандувача Збройних Сил України Валерій Залужний нагородив волонтера із Нововолинська Євгенія Недищука почесним нагрудним знаком «За сприяння війську».

Про це волинянин написав на свої сторінці у фейсбуці.

«Приємно коли твої зусилля оцінюють. Роблю все від душі і серця, подобаються мені такі добрі справи, тому мабуть і все вдається. Друзі, це наш спільний успіх. Дякую міжнародному фонду Сучасна Україна та головнокомандуючому Збройних сил України Залужному Валерію. Вперед до Перемоги. Все буде Україна!» - зазначив Євгеній Недищук.

Довідково. Нагрудним знаком «За сприяння війську» нагороджуються працівники Збройних Сил України та інші особи за значний особистий внесок у справу розбудови і розвитку Збройних Сил України, зміцнення співробітництва у військовій, науковій, соціальній, культурній та інших сферах життєдіяльності Збройних Сил України. Цим нагрудним знаком особи нагороджуються за рішенням Головнокомандувача Збройних Сил України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Правоохоронці розшукують безвісти зниклу 65-річну волинянку
Наступна новина «На операцію треба брати… молитву», - історія лікаря-хірурга з Нововолинська
Останні новини
Схожі новини