Волинський нардеп просить колег приєднатися і «потримати за горло» вугільного міністра

Волинський нардеп просить колег приєднатися і «потримати за горло» вугільного міністра

3 дні нововолинські гірники не піднімалися з лав шахти №10 “Нововолинська”.

Вони вимагають зарплатню, якої не мають з квітня по червень.

“Звертаюся до усіх моїх колег у парламенті приєднатися до мене у п’ятницю, і, “потримати за горло” міністра Ігоря Насалика. Це – міністр боягуз, який за 2, 5 роки не приїхав до нас для зустрічі з шахтарями, і, він отримав завдання, не знаю звідки – знищити вугільну галузь у Волинській області. Прикро, але Володимир Гройсман мав би давно звернути на це увагу.

На жаль, ті інструменти (мої брифінги/виступи/звернення/акції протесту), які були до цього часу, – вийшли неефективними. У четвер, тут, у Києві будуть шахтарі. І, аргументів, їх зупинити, у мене НЕМАЄ”, – пише на своїй сторінці у Facebook народний депутат Ігор Гузь.

Наразі, як інформує БУГ, гірники шахти №10 припинили акцію протесту. Сьогодні ввечері вони вирушають на масштабний мітинг до Києва, який відбудеться завтра, 5-го липня, під стінами Верховної Ради України.

 

3 дні нововолинські гірники не піднімаються з лав шахти №10 "Нововолинська". Вони вимагають зарплатню, якої не мають з квітня по червень. Звертаюся до усіх моїх колег у парламенті приєднатися до мене у п’ятницю, і, «потримати за горло» міністра Ігоря Насалика. Це – міністр боягуз, який за 2, 5 роки не приїхав для до нас зустрічі з шахтарями, і, він отримав завдання, не знаю звідки – знищити вугільну галузь у Волинській області. Прикро, але Володимир Гройсман мав би давно звернути на це увагу. На жаль, ті інструменти (мої брифінги/виступи/звернення/акції протесту), які були до цього часу, - вийшли неефективними. У четвер, тут, у Києві будуть шахтарі. І, аргументів, їх зупинити, у мене НЕМАЄ.

Posted by Ігор Гузь on Wednesday, 4 July 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розповіли, яким цьогоріч буде «Поліське літо з фольклором»
Наступна новина Волинський лісничий має нагороду від Муженка
Останні новини
Схожі новини