Волинським гірникам виплатять борги по зарплатах

Волинським гірникам виплатять борги по зарплатах

Гірники шахти №10 отримають заробітну плату до новорічних і різдвяних свят. На виплату заборгованості із заробітних плат Уряд спрямував 6,8 мільйона гривень.

Цьому посприяв голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко після того, як до нього звернулися представники первинної профспілкової організації шахти №10 на чолі із головою Вячеславом Спиридоновим, – повідомляє пресслужба ОДА.

Так, кілька днів тому кошти надійшли на рахунки обласного казначейства, після чого їх оперативно перекинули на рахунки місцевого казначейства.

Однак, казначейство міста Нововолинськ затримало виплати. Тож голова ОДА звернувся із проханням виплатити заробітні плати до свят, адже ці кошти – борг із зарплат за листопад та грудень місяці. Відповідно сім’ї гірників дуже чекали їх надходження. Окрім того, не за горами святкові вихідні. Так, станом на сьогодні шахтарі вже отримали 100 відсотків виплат за листопад та 60 відсотків – за грудень.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Що може депутат? Хіба обв’язати голову білим шарфом», – Віталій Заремба про земельну реформу
Наступна новина Звільнений з полону волинянин перебуває у госпіталі
Останні новини
Схожі новини