Волинським лісівникам вручили нагрудні знаки за участь у війні на Сході

Волинським лісівникам вручили нагрудні знаки за участь у війні на Сході

Цьогоріч на заходах з нагоди Дня Незалежності України директор ДП «Поліське лісове господарство» Андрій Яцина, який очолює Маневицьку районну громадську організацію ветеранів АТО на Сході України, долучився до вручення нагрудних знаків «Учасник бойових дій у російсько-українській війні». А це – майже 500 Героїв Маневиччини.

Відзначили всі без винятку родини українських воїнів. І тих, хто першим пішов на фронт, і тих, хто нині захищає державні кордони. Нагороди також отримали родини загиблих, – повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Серед відзначених – п’ятеро працівників ДП «Поліське ЛГ». Зокрема нагороди отримали водії Сергій Чернюк та Вадим Чернюк, старший майстер лісу Куликовицького лісництва Віктор Шемчик, старший майстер лісу Куклинського лісництва Руслан Шпота, лісничий Розничівського лісництва Микола Куран.

Нагрудним знаком відзначено також Андрія Яцину. Андрій Мар’янович є одним із тих, хто не побоявся стати на захист країни, коли війна лише починалася. Він у списку Героїв, які відстоювали Савур-Могилу.

Завершилося дійство традиційною гостиною від волинських лісівників. «Польова кухня для учасників АТО» – уже також гарна традиція Маневиччини. Українські військові разом із сім’ями змогли скуштувати смачний «Куліш від лісника». 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Продають недорогу і якісну бруківку. Ціни виробника. Гарантія – 10 років
Наступна новина На Волині скоротять працівників райдержадміністрацій
Останні новини
Схожі новини