Волинського депутата-ексдиректора лісгоспу підозрюють у розтраті понад 15 млн грн

Волинського депутата-ексдиректора лісгоспу підозрюють у розтраті понад 15 млн грн

На Волині повідомили про підозру депутату-ексдиректору державного лісгоспу у розтраті понад 15 мільйонів гривень.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Керівник Волинської обласної прокуратури повідомив про підозру колишньому директору одного з державних лісогосподарських підприємств, який є депутатом міської ради, у розтраті майна шляхом зловживання службовим становищем. Також підозру за цією статтею повідомили головному бухгалтеру підприємства.

Слідчі встановили, що упродовж 2019-2021 років посадовець з бухгалтером розтратив державне майно на понад 15 млн грн. Він безпідставно перераховував кошти з банківського рахунку лісгоспу на користь суб’єктів господарювання за нібито надані послуги з ремонту транспорту, автоперевезень, навантаження лісопродукції тощо. Проте фактично ці послуги не надавалися.

Наразі підозрюваний обіймає посаду директора одного з регіональних лісових офісів державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України". Слідчі вирішують питання про обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від посади. На майно чоловіка накладено арешт.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні загинув Герой з Волині Андрій Кобач
Наступна новина Правоохоронці розшукують 16-річну лучанку
Останні новини
Схожі новини