Волинський лісгосп – найкращий в Україні за дотриманням охорони праці

Волинський лісгосп – найкращий в Україні за дотриманням охорони праці

Маневицьке лісогосподарство визнали найкращим в Україні з-поміж інших лісогосподарств за дотриманням вимог охорони праці.

Про це стало відомо під час І Міжнародної конференції «Безпека та гігієна праці в лісовому господарстві: проблеми та перспективи впровадження управління ризиками на підприємстві»,  – йдеться на сайті ВОУЛМГ.

Лідерів визначили за результатами профільних перевірок.

1 місце посіло державне підприємство «Маневицьке лісове господарство» (Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства);

2 місце – державне підприємство «Бродівське лісове господарство» (Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства);

3 місце – державне підприємство «Баранівське лісомисливське господарство» (Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства).

Ще одну нагороду від журналу «Охорона праці» отримало державне підприємство «Городнянське лісове господарство» (Чернігівське обласне управління лісового та мисливського господарства).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відкриють нову школу
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 14 травня. ФОТО
Останні новини
Схожі новини