Волинського фермера здивували ціни на фіолетову картоплю в «Там Тамі»

Волинського фермера здивували ціни на фіолетову картоплю в «Там Тамі»

Волинський фермер Анатолій Аршулік, який займається вирощуванням особливих сортів картоплі, розповів про різницю у ціні на сорт фіолетового кольору. Зокрема, його здивувала вартість цієї картоплі в гіпермаркеті «Там Там».

«Я в шоці! Ціна фіолетовоі картоплі в торговому центрі «Там Там». Як вийти на таку ціну для споживача? Ми фіолетову картоплю на Грузію відвантажували по 20 грн/ кг, реалізація зі складу була в межах 15 грн/ кг. Видно, менеджери картоплю привезли із Перу (там ростуть її дикі форми), або накрутки – в 4-5 разів», – написав він у фейсбуці.

У «Там Тамі» відмовилися коментувати ситуацію. Керівниця відділу маркетингу та реклами Олена Степасюк зауважила, що «це не в її компетенції», а в.о. керівника комерційного відділу Олександр Тимофєєв сказав лише, що картопля – імпортна, а решта інформації є комерційною таємницею.

Довідково. Картопля з червоним, синім або фіолетовим м'якушем має у 6-7 разів більший антиоксидантний потенціал, ніж звичайна. Дослідники стверджують, що така картопля містить в 4 рази більше антиоксидантів, а пігмент антоціан оздоровлює кровоносну систему. Свій колір такі плоди зберігають навіть після теплової обробки: їх можна смажити, використовувати для приготування пюре та інших страв. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Житомирські школи купили 20 нових луцьких «Богданів»
Наступна новина Вілла власниці луцьких діамантів і театр у... виконавчій службі. Слідами Кронштейнів у Луцьку
Останні новини
Схожі новини