Волинського митника затримали на хабарі

Волинського митника затримали на хабарі

Головному державному інспектору одного з управлінь Волинської митниці повідомлено про підозру в неодноразовому вимаганні та одержанні неправомірної вигоди.

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

За даними слідства, у березні 2023 року митник неодноразово одержував від громадянина неправомірну вигоду за безперешкодне проходження митного оформлення товару під час його ввозу на територію України.

Уночі 24 березня 2023 року він був викритий правоохоронцями під час одержання чергового «траншу» - 8000 гривень.Окрім цих коштів у посадовця вилучено ще 10 500 гривень, 700 доларів США та 100 євро.

Загалом суми «винагород» коливалися від 5000 до 10 000 гривень з одного транспортного засобу залежно від категорії товару та його кількості. За зміну працівники митного посту «заробляли» до 100 тис. грн.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу та про відсторонення його від посади.Вживаються заходи задля встановлення причетності інших службових осіб митниці до злочинної схеми.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Військовий з Луцька розробив комплекс для визначення точних координат російської артилерії
Наступна новина Ковельчанка грала у пінг-понг з британським принцом Вільямом
Останні новини
Схожі новини