Волинського поліцейського відзначив міністр МВС

Волинського поліцейського відзначив міністр МВС

26 грудня міністр внутрішніх справ Денис Монастирський вручив відомчі заохочувальні відзнаки МВС України «Вогнепальна зброя» працівникам Націполіції, військовослужбовцям Нацгвардії та Держприкордонслужби за проявлену особисту мужність та відвагу, стійкість та рішучість, безпеку і оборону у відсічі та стримуванні збройної агресії російській федерації. Про це повідомили в Нацполіції. 

Як пише ІА Волинські новини, серед нагороджених – волинський поліцейський Василь Антонюк. Він отримав відзнаку «Вогнепальна зброя».

«Нам доводиться йти там, де не проходять інші, зустрічатися з викликами, які раніше були іншими, але 8 років війни для нас не пройшли даремно і зроблено багато висновків. І саме це наразі надає нам можливість із впевненістю дивитись уперед і наближувати всіма нашими зусиллями нашу велику перемогу», – написав Монастирський у фейсбуці. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь втратила на війні ще одного Героя
Наступна новина На Волині для зйомок в проєкті шукають героїв та героїнь УПА
Останні новини
Схожі новини