Волинський поліцейський, перебуваючи поза службою, врятував потерпілого в ДТП

Волинський поліцейський, перебуваючи поза службою, врятував потерпілого в ДТП

26 січня заступник начальника ізолятора тимчасового тримання №2 ГУНП у Волинській області Богдан Осіпчук став очевидцем ДТП з потерпілим та надав травмованому чоловіку домедичну допомогу.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Волині. 

Близько 21 години вечора у Ковелі водій автомобіля ВАЗ наїхав на пішохода, який йшов в попутному напрямку по проїжджій частині. 42-річний чоловік отримав серйозні тілесні ушкодження, був без свідомості. Саме в той час правоохоронець, перебуваючи поза службою, проїжджав місце аварії. Він, побачивши, що трапилося, одразу викликав швидку й зателефонував на 102.

Поліцейський перевірив стан потерпілого, зокрема, переконався у прохідності дихальних шляхів та відсутності критичних кровотеч, він пильно стежив за станом травмованого до приїзду медиків, надавши першочергову домедичну допомогу. Окрім того, оперативно встановив очевидців пригоди.

Завдяки професійним та чітким діям Богдана - ще одне врятоване життя. Нині загроз життю ковельчанина немає, він перебуває в місцевій лікарні. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині прикордонники «приземлили» дрон контрабандистів. Його запустив житель Любомльщини. ФОТО
Наступна новина На Волині директора підприємства судитимуть за заволодіння бюджетними коштами
Останні новини
Схожі новини