Волинян просять вчасно подати показники лічильника та розрахуватися за використані енергоносії

Волинян просять вчасно подати показники лічильника та розрахуватися за використані енергоносії

Волинян просять підтримати енергетичний сектор в умовах війни.

Споживачів просять вчасно подати показники лічильника та розрахуватися за використані енергоносії, – зазначили у Волинській обласній раді.

Надавачі послуг зазначають, що підтримка енергосистеми у час війни надзвичайно важлива. Стабільність її роботи залежить не тільки від комунальних компаній, а й споживачів. Зокрема, «Волиньгаз» наполегливо просить волинян, не залежно від того, де ті зараз перебувають, подавати з 1 по 5 число показники газового лічильника своєї квартири чи будинку.

У разі, якщо споживач упродовж місяця не використав жодного куба газу у зв’язку із переміщенням на інші території через воєнний стан, потрібно передати показник, актуальний на останній день попереднього місяця. Сервіси 104.ua дозволяють зробити це дистанційно і швидко. Наголошується, що вчасна передача показників – оплата за лише фактично спожитий газ.

Як підприємство критичної інфраструктури у час воєнного стану АТ «Волиньгаз» не припиняло свою роботу та забезпечує доставку газу понад 250 тисячам споживачів і 4 тисячам волинських підприємств та організацій, цілодобово працюють і аварійні служби. Тут наголошують, що своєчасне подання споживачами показників лічильника газу та оплата послуги доставки газу до 20 числа щомісяця гарантує утримання газорозподільних мереж Волині та обладнання на них у належному стані в цей складний для усіх час.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі волонтери з «Ангару» зібрали для ЗСУ вже понад 15 мільйонів гривень
Наступна новина У Ковелі знаходиться 32 захисні споруди цивільного захисту. На початку війни було лише 15
Останні новини
Схожі новини