У США фізик заявив, що знайшов реальні докази існування Бога

У США фізик заявив, що знайшов реальні докази існування Бога

Вчений Мітіо Каку є професором теоретичної фізики і розробником теорії струн, а також його роботи вивчаються у всьому світі.

Зараз він повідомив, що знайшов докази існування Бога, пише «Сегодня».

Вагомим аргументом для нього стало існування напіврадіальних тахіонів, що є елементарними частинками, а також їх швидкість руху перевищує світловий аналог у вакуумі. Дослідження показали, що світ з фізичною реальністю дійсно схожий на Матрицю, керовану зовнішнім розумом.

Він створює для людей певні правила, що виключають випадкові зміни. Таким чином, з'явилася музика, яка звучить в просторі, що має 11 вимірювань, разом з іншими факторами, що вказує на реальність Вищої Істоти.

Мітіо Каку, англ. Michio Kaku; р. н. 24 січня 1947 Сан-Хосе, Каліфорнія, США – американський учений японського походження, фахівець в галузі теоретичної фізики. Відомий як активний популяризатор науки, автор науково-популярних книг.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині сусіди-самоврядці переймали досвід громади, що боролася за мільйон
Наступна новина Волинянам нагадують про необхідність вчасно подати показники лічильників у березні. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини