Волинянам нагадують, що в прикордонних районах заміновані ліси й узбіччя

Волинянам нагадують, що в прикордонних районах заміновані ліси й узбіччя

Аби зробити північні державні рубежі України ще захищенішими і ще неприступнішими, у прикордонних районах Волинської області силами фахівців 100-ї окремої бригади територіальної оборони Волині облаштовано систему інженерних загороджень, зокрема мінно-вибухових.

Про це інформують на сторінці бригади у фейсбуці.

Суттєво зміцнюючи захисний щит краю на випадок ймовірного сухопутного вторгнення гібридних військ рб та рф, такі загородження потребують обережного та відповідального ставлення з боку наших громадян!

Ділянки мінно-вибухових загороджень марковані табличками «Обережно міни!». 

Максимально уважними треба бути при з’їзді на узбіччя прикордонних доріг і під час відвідування лісів! Якщо діє заборона на їх відвідування – цієї заборони треба беззастережно дотримуватися!

Читайте також: Волинський прикордонник розповів, як їхній загін зупинив колону ворожих танків

Під час грози виникають додаткові ризики щодо мінно-вибухових загороджень. У цьому випадку варто взагалі відмовитися від пересування дорогами у прикордонних районах!

Будьмо уважними та відповідальними! Після перемоги та розмінування усіх територій ми неодмінно повернемося у наші прикордонні ліси й почуватимемося безпечно в будь-якому куточку рідної держави! Все буде Україна!

Читайте також: У волинській теробороні служить боєць із «вбивчим» ударом


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як виглядають усі укриття у школах Луцька. ВІДЕО
Наступна новина Стадіон «Авангард» передадуть у власність Луцька
Останні новини
Схожі новини