Лідер, зразок та опора для солдата: у волинській теробороні привітали сержантів і сержанток. ФОТО

Лідер, зразок та опора для солдата: у волинській теробороні привітали сержантів і сержанток. ФОТО

18 листопада в Україні відзначають День сержанта. З нагоди Дня професійного свята командир Волинської бригади тероборони, полковник Руслан Ткачук привітав особовий склад сержантського корпусу, подякував за самовіддану службу та відзначив найкращих військовослужбовців.

Про це розповіли в пресслужбі 100 окремої бригада ТрО Волині.

У ЗСУ роботу сержантського корпусу побудовано за зразком армій НАТО, де командир підрозділу відповідає за виконання поставлених завдань, приймає стратегічні рішення і віддає відповідні розпорядження, а сержант безпосередньо організовує роботу для виконання наказів.


«Сержант – це «права рука» командира, який відповідає за морально-психологічний стан, рівень бойової підготовки, проходження служби та всебічне забезпечення підлеглого особового складу», – зазначають у бригаді. 

До слова, на сержантських посадах у Волинській бригаді тероборони служить чимало жінок. І зі своїми посадовими обов’язками сержантки 100 ОБрТрО справляються «на всі 100».


Читайте також: «Хотіли повісити на нас те, що робили вони»: прикордонниці розповіли все про російський полон


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Війна забрала у сестричок брата, у бабусі – внука: на Волині провели в останню путь загиблого Героя
Наступна новина На Ковельщині сьогодні знов може бути чутно вибухи
Останні новини
Схожі новини