Волиняни передали допомогу для погорільців із Луганщини

Волиняни передали допомогу для погорільців із Луганщини

Волиняни зібрали гуманітарну допомогу для постраждалих від нещодавніх пожеж на Луганщині. 28 жовтня її доставили за місцем призначення.

Про це повідомив голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко у фейсбуці.

За його словами, зібрали майже 4 тонни вантажу. Супроводжував у Луганську область гуманітарну допомогу перший заступник голови Сергій Мовенко.

До акції долучилися: Волинська організація Товариства Червоного Хреста України, ПрАТ «Нова лінія» (м. Луцьк), ВОБФ «Дитяча місія. Україна», БФ милосердя та здоров'я «Добра новина», Іваничівський районний благодійний фонд «Незабудка», ВОБФ «Карітас-Волинь (м.Нововолинськ).

Нагадаємо, на Луганщині в результаті пожеж вогнем було охоплено майже 20 тис. гектарів. Постраждали 32 населених пункти. Десятки приватних будинків пошкоджені вогнем, а люди опинилися в складних умовах, втративши найнеобхідніше.

«Гуманітарний вантаж, який передали волиняни, складається не тільки з речей першої необхідності та одягу, а й таких необхідних зараз будматеріалів. Одразу ж їх було доправлено туди, де це вкрай необхідно – до Сиротиного», – зазначив Погуляйко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через скандальне рішення Конституційного Суду можуть призупинити безвіз
Наступна новина Повідомили, які партії проходять до Ковельської міської ради
Останні новини
Схожі новини