Волиняни у серпні на нові автівки витратили 3 млн доларів. Найпопулярніша модель – Renault Duster

Волиняни у серпні на нові автівки витратили 3 млн доларів. Найпопулярніша модель – Renault Duster

Минулого місяця у Луцьку та Волинській області зареєстрували 80 нових автомобілів. На покупку цих авто в регіоні витратили 3 млн доларів, а найпопулярнішою моделлю був кросовер Renault Duster.

Позашляховики та кросовери склали 72% від зареєстрованих у серпні автомобілів. Дизельними двигунами були обладнані 32% машин. Середня ціна кожного автомобіля склала 37 500 доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. Це найвищий показник середньої ціни серед усіх регіонів, – йдеться у повідомленні сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішою маркою у регіоні була Toyota. За місяць придбали 20 таких автомобілів на суму 780 000 доларів. Кросовер Renault Duster отримав найбільшу кількість продажів у регіоні і покрив 6% продажів. Крім нього часто купували Toyota Land Cruiser Prado і Toyota RAV4.

 

Загалом в Україні зареєстрували 8 450 нових автомобілів. На покупку цих авто витратили 266 млн доларів, а найпопулярнішою моделлю був кросовер Kia Sportage. Позашляховики та кросовери склали 72% від усіх зареєстрованих у серпні нових автомобілів. Продажі нових авто зросли на 20%, якщо порівнювати із серпнем 2020 року.

Нагадаємо, у травні волиняни на нові автівки витратили 2,5 млн доларів


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна опинилася на 3 місці в Європі за щоденною смертністю від ковіду
Наступна новина Де в Білій Церкві піца з безкоштовною доставкою: огляд закладів
Останні новини
Схожі новини