Волиняни з початку року витратили на нові авто 27 млн доларів

Волиняни з початку року витратили на нові авто 27 млн доларів

Впродовж трьох кварталів 2021 року в Луцьку та Волинській області зареєстрували 700 нових автомобілів. На покупку цих авто витратили 27 млн доларів, а найпопулярнішою моделлю був кросовер Toyota RAV4.

Позашляховики та кросовери склали 78% від усіх зареєстрованих впродовж дев’яти місяців нових автомобілів. Авто, що обладнані дизельними моторами, становили 33% ринку. Середня вартість кожного автомобіля склала 38 500 доларів, якщо не враховувати ціни додаткового обладнання, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Toyota була найпопулярнішим брендом в регіоні. Від початку року зареєстрували 145 таких автомобілів на суму майже 5,5 млн доларів. Кросовер Toyota RAV4 став бестселером серед моделей і покрив 7% продажів. Крім нього часто купували Kia Sportage і Renault Duster.

Загалом з початку 2021 року в Україні зареєстрували 75 500 нових автомобілів. На покупку цих авто витратили 2,4 млрд доларів, а найпопулярнішою моделлю був кросовер Toyota RAV4. Купували українці також автомобілі преміум-сегменту: так, на дорогах з’явились новенькі Rolls Royce Cullinan (6 авто, кожне з яких коштує від 487 604 доларів), Bentley Continental GT (15 авто, кожне з яких коштує від 281 761 долара) та Aston Martin DB11 (2 авто, кожне з яких коштує від 277 673 доларів). Порівняно з аналогічним періодом минулого року, в Україні збільшились продажі нових автомобілів на 27%.

Нагадаємо, волиняни у серпні на нові автівки витратили 3 млн доларів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ЄС поки не виключить Україну із «зеленого» списку для подорожей
Наступна новина За минулу добу використали понад 4 тонни кисню. Яка ситуація у ковідному шпиталі в Боголюбах
Останні новини
Схожі новини