Які автівки волиняни купували у квітні

Які автівки волиняни купували у квітні
Фото ілюстративне

Минулого місяця в Луцьку та Волинській області придбали 100 нових автомобілів. Це на 100% більше, ніж у квітні минулого року, коли за місяць зареєстрували 50 машин.  Сума покупок –  понад 4 мільйона доларів. Лідером серед брендів минулого місяця була Toyota.

Понад 20 таких нових автомобілів отримали реєстрацію на Волині. Крім цих авто часто обирали Kia, Renault, Volkswagen і Mercedes-Benz, – повідомляє прес-служба сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Кросовер Kia Sportage отримав найбільшу кількість продажів серед моделей і покрив 10% ринку. Також у регіоні часто реєстрували Volkswagen Touareg і Toyota Land Cruiser Prado.

Понад 80% зареєстрованих автомобілів – кросовери. Частка авто, що обладнані дизельними моторами, склала 35% ринку, а середній об’єм двигуна становив 2,2 л. Автомобілі з ціною від 17 до 35 тис. доларів отримали долю ринку 46%. Середня ціна кожного автомобіля, який зареєстрували у квітні, склала 41 тис. доларів.

Нагадаємо, у першому кварталі поточного року в Луцьку та Волинській області придбали 180 нових автомобілів. Сума покупок становила 6,5 млн доларів. Лідером серед брендів у січні-березні також була Toyota, а найпопулярніші моделі – Toyota RAV4 і Kia Sportage.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні стартувало ЗНО
Наступна новина У поліції розповіли деталі автотрощі у Ковельскому районі
Останні новини
Схожі новини