Волиняни зможуть скласти ЗНО з біології шрифтом Брайля

Волиняни зможуть скласти ЗНО з біології шрифтом Брайля
Фото ілюстративне

Цьогоріч волиняни зможуть скласти ЗНО з біології за допомогою шрифта Брайля. Раніше люди із вадами зору мали змогу складати тестування шрифтом Брайля із української мови і літератури, математики та історії, цього року Міністерство освіти і науки України додали ще один предмет.

Про це стало відомо у п'ятницю, 25 січня, під час прес-конференції у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти, – повідомляє Волинь24.

«Якщо є потреба складати ЗНО шрифтом Брайля це потрібно зазначати у бланку реєстрації. Однак, це можливо лише під час додаткової сесії», – зазначає директорка Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк

«Ми одна з небагатьох областей в Україні, яка використовує цю можливість. Минулого року лише один учень складав ЗНО шрифтом Брайля», – розповіла завідувача центру ЗНО та МД Волинського ІППО Алла Корнейко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку отримали житло учасники війни на Сході
Наступна новина У Луцьку патрульні зупинили авто з фальшивими документами. ФОТО
Останні новини
Схожі новини