Волинянин готується до Чемпіонату Європи з пауерліфтингу. ВІДЕО

Волинянин готується до Чемпіонату Європи з пауерліфтингу. ВІДЕО

Ковельчанин Станіслав Здробилко встановив рекорд на чемпіонаті України з класичного пауерліфтингу, який відбувся в Коломиї.

Після тріумфу відбулося перше показове тренування. На ньому Станіслав Здробилко з наставником готувалися до Чемпіонату Європи з пауерліфтингу серед юніорів, який наприкінці листопада відбудеться у литовському місті Каунас, – йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

«Його рекорд до цього був 260,5 кілограма. На Чемпіонаті України вже цього року він його оновив – 261 кг. І третьою спробою знову ж таки встановив новий – 265», – розповідає тренер хлопця Олег Хом’як.

«Їхали на Чемпіонат України, то вже планували поставити кілька рекордів. Я б сказав, ми могли б і більше, але не цього разу», – каже Станіслав Здробилко.

Нині спортсмен із наставником готуються до Чемпіонату Європи з пауерліфтингу серед юніорів, який наприкінці листопада відбудеться в литовському місті Каунас.

 
Пауерліфтинг

Ковельчанин Станіслав Здробилко встановив рекорд на чемпіонаті України з класичного пауерліфтингу, який відбувся в Коломиї. Після тріумфу відбулося перше показове тренування. На ньому Станіслав Здробилко з наставником готувалися до Чепіонату Європи з пауерліфтингу серед юніорів, який наприкінці листопада відбудеться у литовському місті Каунас.

Posted by UA: Волинь on Saturday, 29 September 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лаконічність, затишок, відкритість: показали проект «Трояндового скверу» в Луцьку
Наступна новина «Обличчя Інвестора»: обрали фіналістів. ФОТО
Останні новини
Схожі новини