Волинянин ледь не зарізав співмешканку через «дитячі гроші»

Волинянин ледь не зарізав співмешканку через «дитячі гроші»

На Волині чоловік відлупцював та штрикнув ножем цивільну дружину, яка не хотіла віддавати дітям соціальну допомогу.

Інцидент трапився 10 грудня 2016 року, і тільки нещодавно зловмиснику оголосили вирок.

Зокрема, співмешканці жити у літній кухні житлового будинку в смт. Маневичі. Того дня близько 15:00 між ними сталась сутичка – чоловік зчинив сварку через кошти, які цивільна дружина напередодні отримала, як державну допомогу на дітей. Однак виявилось, що дітей вже немає – їх відібрали у жінки за кілька днів до того, через невиконання батьківських обов’язків.

Таким чином, чоловік почав вимагати, аби вона перерахувати ці кошти дітям. Натомість жінка цього не хотіла робити і сказала, що перерахує після Нового року. В той же час, жінка прийшла додому з пляшкою горілки та іншими продуктами. Це неабияк розлютило її співмешканця, який і так вже був напідпитку. Тож він почав її лупцювати руками і ногами. За деякий час він втихомирився, та через годину сварка повторилась і з опалу він штрикнув дружину ножем у грудну клітку.

Після цього він влігся спати, а коли прокинувся серед ночі – то побачив, що вона тяжко дихає. Тож вирішив піти до сусіда і викликати швидку.

Зрештою – жінку прооперували, а чоловік опинився на лаві підсудних. Тож лише через півтора роки суд виніс вирок за двома статтями: ч. 1 ст. 122 КК України, та ч. 1 ст. 121 КК України. Чоловіку отримав 6 років позбавлення волі. Окрім цього він змушений буде відсидіти ще 1 рік, адже не так давно він достроково вийшов з колонії, тому невідбуте покарання доєднали чоловіку до вироку.

Передрук заборонений.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Віце-міністр Ярема зустрівся з луцькою молоддю. ВІДЕО
Наступна новина На Рівненщині провели смертельний слідчий експеримент з мінометом «Молот»
Останні новини
Схожі новини