Волинянин намагався зґвалтувати 22-річну дівчину

Волинянин намагався зґвалтувати 22-річну дівчину

Поліцейські менш, ніж за годину, затримали зловмисника, який намагався зґвалтувати та пограбував 22-річну волинянку.

Інцидент трапився у п’ятницю, 7 липня, на автодорозі поблизу селі Чаруків Луцького району.

«Їдучи в автомобілі Volkswagen Golf з 22-річною дівчиною, 32-річний водій зненацька з’їхав з головної дороги, маючи намір нанести шкоду своїй пасажирці. Дівчина на ходу автомобіля намагалась покинути транспортний засіб, згодом вибігла та почала втікати, лишивши свої речі в авто. Наздоганяючи потерпілу, зловмисник намагався зняти з неї одяг, однак тій вдалось добігти до головної дороги, щоб попросити допомоги», – йдеться у дописі.

Нападник тим часом викинув її речі з автівки, але вирішив лишити дороговартісний мобільний телефон, та зник у невідомому напрямку. 

Після дзвінка дівчини на лінію 102 на місце одразу направились наряд групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Луцького РУП. Завдяки оперативним професійним і своєчасним заходам поліцейські виявили зловмисника в одному з сіл Володимирського району менш, ніж за годину.

Його затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Належний транспортний засіб вилучено. Сьогодні йому оголосять підозру та обиратимуть запобіжний захід – тримання під вартою.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Потрапили в квартиру через вікно: рятувальники виїздили на допомогу лучанці
Наступна новина На війні загинув військовий з Волині Ростислав Матвіїв
Останні новини
Схожі новини