Спіймали волинянина, який незаконно нарубав дерев на території природно-заповідного фонду

Спіймали волинянина, який незаконно нарубав дерев на території природно-заповідного фонду

На Ківерцівщині поліцейські викрили волинянина у незаконній порубці дерев на території природно-заповідного фонду.

На місце виїхали оперативники та наряд групи реагування патрульної поліції відділення поліції №1 (м.Ківерці) Луцького РУП ГУНП у Волинській області. Проведеними оперативно-пошуковими заходами поліцейські встановили, що незаконну порубку дерев здійснив 21-річний житель села Карпилівка. 

З місця події вилучили знаряддя злочину та інші речові докази по справі. Деревину передали на відповідальне зберігання у Цуманське лісництво.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу на територіях чи об’єктах природно-заповідного фонду) Кримінального кодексу України. 

Правопорушнику за скоєння протиправних дій загрожує штраф від тисячі п’ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте також: На Волині мотоцикл зіткнувся з авто: 17-річного керманича шпиталізували

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку попрощалися з 22-річним військовим, який загинув у Маріуполі
Наступна новина Сьогодні на Волині будуть аварійні відключення електроенергії
Останні новини
Схожі новини